Francis Zaadnoordijk

Founder | Creative Director

Toen ik in 2021 per toeval in aanraking kwam met dit home decor materiaal was ik verkocht. Wat een mooi materiaal, super sterk & super duurzaam.
Er zitten ook geen toxische stoffen in én het is water-based. Ik hou daar van!

De Vegan kaarsen, gemaakt van sox & coconut wax, zijn daar een fantastische aanvulling op. Het past allemaal super bij elkaar. Het aanbod is uniek en alleen bij StudioNLD verkrijgbaar, omdat we zelf alles in eigen hand hebben! De geur kaarsen zijn ook helemaal mijn ding, alles ruikt zo lekker! We gebruiken alleen hele hoge kwaliteit geuren, dus je zult ze ook echt ruiken!

De studio zelf ligt in de Flevopolder. Hier woon ik samen met mijn man en 4 super lieve kinderen op een biologische boerderij. Voor alle producten die ik maak zoek ik ook altijd naar de meest duurzame, biologische & recyclebare oplossingen. Soms een uitdaging, maar wel een hele leuke!

Onze VEGAN producten

handegmaakt & uniek

Alles wat we maken is met de hand gemaakt (in Nederland). Je hebt dus altijd iets unieks in je huis. We maken onze producten & kaarsen met liefde en besteden hier veel aandacht aan.

Alle kaarsen zijn Vegan, dat vinden we heel belangrijk! We hebben diverse heerlijke geuren en daar komt binnenkort nog meer bij!! Nieuw zijn de Room diffusers, de geurstokjes en het 100% natuurlijke badzout! Super leuk!

Ook het aanbod home decor gaan we online uitbreiden. Vanaf nu zijn we ook verkrijgbaar bij Loods5 in Zaandam.

De sieraden lijn is er nieuw bijgekomen en een groot succes! Toffe oorbellen die bijna niks wegen en geheel uniek zijn én nikkelvrij!! Erg belangrijk!

Mocht je willen samenwerken horen we het graag! We staan altijd open voor nieuwe ideeën!

Unieke, handgemaakte producten