Hier vind je al onze geuren op een rijtje. Dat is een makkelijk overzicht om de geur te zoeken die bij jou past! De geuren COOKIE en FOREST zijn extra geuren voor de Winter & Kerst. Cookie ruikt naar de heerlijke Kerstkruiden die je gebruikt bij het bakken zoals kaneel & nootmuskaat. En Forest is de geur van een boswandeling tussen de Kerstbomen. Beide overheelijke seizoens geuren!

COSY

De geur van deze COSY pot doet denken aan luie dagen op het strand waar zorgen wegsmelten en het leven goed is!

Laat je meeslepen naar het strand, geniet van daiquiri’s en geniet van al het leven te bieden heeft!

Frisse tonen van rijpe meloen, stukjes sinaasappel, citroen en limoenschil gecombineerd met een vers gemaaid grasnuance. Een hart van jasmijn, violet en lavendel glijdt over in een achtergrond van zoete, exotische houtnoten.

NORTH

Bij de geur van deze NORTH pot droom je weg naar een groen winter bos ergens in het winterlandschap van Scandinavië. Het ruikt er fris & gezond, de sneeuw valt met kleine plofjes van de takken op de grond. Je neus is koud en fris en je haalt diep adem…. heerlijk!

Deze geur pot met eucalyptus & munt is zo verfrissend! Met eucalyptus en pepermunt op de voorgrond, heeft deze geur heeft een energieke kick. Voeg citroengras toe aan de mix en je hebt een van de meest verfrissende en stimulerende geuren op onze planeet.

TINGLE

Bij de geur van deze TINGLE pot droom je weg naar zon, zee en strand.

Een fris zeeakkoord dat opent met bergamot, mandarijn, elemi, nootmuskaat, eucalyptus en komkommer en uitmondt in een waterig bloemenhart van ozon, waterlelie, jasmijn, viooltje, roos en gardenia op een basis van cederhout, amber en muskus.

Ga relaxt achterover zitten en vier vakantie in je huis!

RAIN

Doe je ogen dicht en loop naar buiten na een frisse regenbui, dan ruik je deze heerlijke RAIN geur!

Deze geur is een frisse mix van regen op de stoep, sinaasappel, mistige mist, violet, pioenroos, lelie, jasmijn en magnolia. Het bevat ook essentiële oliën van sinaasappel, eucalyptus en cederhout.

Breng deze verrassende geur in je huis en het lijkt of je buiten woont!

LAUNDRY

De naam van deze LAUNDRY pot geeft de geur al weg!

De geur ruikt naar versgewassen kleding die aan de waslijn hangt om te drogen. Hints van de warme zon worden aangevuld met bloemige tonen. Jeneverbes en sandelhout vormen de basis van deze olie, waardoor het een frisse en aangename mix is.

Ga relaxt achterover zitten en geniet van deze heerlijke schoon gewassen geur in je huis!

GLOW

De geur van deze GLOW pot is heerlijk zacht & zwoel. Noten van lavendel, ylang-ylang en tonkaboon vermengen zich om tegelijkertijd iets sexy en ontspannends te creëren. Deze geur heeft een aardse, bloemige geur die erg zwoel is.

Ga ontspannen achterover zitten en geniet van deze heerlijk geur in je huis!

PLUM

De geur van deze PLUM pot is heerlijk zacht & fris. De frisse, groene geur heeft topnoten van bladgroenten, pittige grapefruit en kruidige cassis met middennoten van mediterrane vijgen en bloemige jasmijn en poederachtige nuances.

Dit alles omlijst met basisnoten van zoete honing, kokos, cederhout, muskus en amber. Al deze geuren zorgen voor een verfijnde groene geur.

TOSCANE/ORANGE

Waan je in Italië tussen de cypressen en snuif de geur van zoete sinaasappels en geniet.Zo ervaar je deze heerlijke, warme geur die niet te zoet en zwaar is.

Heerlijke, mooie sinaasappel geur waar je blij van wordt.

GRASS

De geur van vers gemaaid gras. Heerlijk verfrissende geur die je energie geeft. Een mengsel van citrus, ananas, kokos en sandelhout.

Een werkelijk verfrissende geur die de zintuigen prikkelt!